Bossers & Cnossen behaalt Cisco Premier Provider status

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 6 februari 2024

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Nieuwe mijlpaal

In de wereld van IT-dienstverlening, waar expertise en innovatie hand in hand gaan, heeft Bossers & Cnossen een bijzondere mijlpaal bereikt. We hebben namelijk de begeerde status van ‘Premier Provider’ bij Cisco verkregen, een prestatie die onze diepgaande kennis en expertise van het Cisco Meraki portfolio benadrukt. In dit artikel lees je er alles over.

Niet zomaar een titel

De Premier Provider status van Cisco is niet zomaar een titel; het is een erkenning van de kennis die wij als B&C op netwerkgebied bij klanten kunnen bijdragen. Tim, onze Cisco vendor manager, legt uit dat voor het behalen van deze status een uitgebreide audit door Cisco noodzakelijk was. “Naast onze expertise van het Cisco Meraki portfolio hebben wij aangetoond hoe wij op een hoogwaardige manier onze klanten “onboarden” en beheren. Mede door de beschikbaarheid van ons 24/7 Network Operations Center (NOC), ons proactieve beheer én de aantoonbaarheid van de hoge mate van klanttevredenheid. De erkenning van Cisco onderstreept ons vermogen om hoogwaardige Cisco producten en diensten te leveren, waarmee we ons onderscheiden in een competitieve markt.”

SD-WAN implementatie

Een van de sleutelprojecten die heeft bijgedragen aan het behalen van deze status was de implementatie van een SD-WAN-oplossing voor een klant met locaties door heel Europa. Onze aanpak, van inventarisatie, design, implementatie tot aan training, toonde niet alleen onze technische bekwaamheid, maar ook onze klantgerichte aanpak. Dit project was niet alleen een demonstratie van onze technische vaardigheden, maar ook van het vermogen om de klanttevredenheid op een hoog niveau te krijgen door snellere integratie van nieuwe locaties en verbeterde netwerkgezondheid.

Impact op de interne cultuur

De Premier Provider status heeft ons intern aangemoedigd om onze processen en aanbod te heroverwegen, wat resulteerde in de implementatie van nieuwe trainingen en een herbevestiging van onze werkwijzen. Het verzamelen van gegevens voor de audit was een intensief proces, maar het behalen van de status onderstreept onze toewijding aan verbetering. Hier zijn we dan ook ontzettend trots op!

Two-tier partner

Wat deze prestatie nog opmerkelijker maakt, is dat wij de eerste two-tier Cisco partner met de Premier Provider status in Noord-Nederland zijn. Dit zet ons op de kaart tussen grote, vaak multinationale bedrijven. Toch best een aanzienlijke prestatie is voor een Groningse onderneming met (maar) 75 medewerkers. Dit succes dient als een extra motivatie voor iedereen binnen B&C om onze relatie met Cisco en Ingram Micro verder te intensiveren.

MSSP en Zero Trust Netwerken

Bij B&C hebben wij tevens de Managed Security Service Provider (MSSP) status, waardoor we Network & Security as a Service kunnen aanbieden. Dit stelt ons in staat om geavanceerde Zero Trust-netwerken bij klanten te implementeren. Dergelijke netwerken zijn gericht op bedrijven die een stabiel en veilig netwerk willen aanbieden aan hun medewerkers; of ze nu intern of extern (thuis) werken. Deze focus op geavanceerde veiligheidsoplossingen benadrukt onze inzet voor toekomstbestendige IT-oplossingen.

Tot slot

De begeleiding en steun van Cisco en Ingram Micro tijdens dit proces waren zeer prettig in het behalen van deze status. Hun kennis en expertise boden ons inzicht in de meerwaarde van de Premier Provider status, wat ons aanzette tot volledige inzet voor het bereiken van deze mijlpaal. Wij zijn er dan ook zeer trots op dat onze toewijding aan kwaliteit en klantgerichtheid nu is bekroond met deze prachtige status!

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant