Bossers en Guardey slaan de handen ineen

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 12 maart 2024

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Nieuw partnerschap

Bossers & Cnossen kondigt enthousiast de nieuwste samenwerking met Guardey aan, een koploper op het gebied van cybersecurity. Ze hebben een verrassende tool ontwikkeld op het gebied van security awareness. Deze samenwerking is een grote stap vooruit in onze missie om onze klanten en hun gegevens te beschermen. We richten ons hierbij niet alleen op het werken ín de IT, maar vinden het ook belangrijk dat mensen goed met IT kunnen omgaan. Dat is precies waar Guardey om de hoek komt kijken. In dit artikel lees je er alles over.

Innovatieve aanpak 

Guardey biedt security awareness training op basis van gamification. Gebruikers doen regelmatig een korte challenge waarin ze leren over onderwerpen als phishing, social engineering en veilige wachtwoorden. Met badges, een herkenbare verhaallijn en een bedrijfsbreed leaderboard blijven ze intrinsiek gemotiveerd om te leren. Hierdoor wordt de kans op menselijke fouten die vaak leiden tot datalekken en hacks, aanzienlijk verkleind. 

ISO27001 

Richtlijnen voor informatiebeveiliging zoals ISO 27001, NIS2 en DORA schrijven voor dat organisaties hun medewerkers training bieden én de voortgang meetbaar maken. Met Guardey wordt dit mogelijk. Middels real-time analytics en wekelijkse rapportages monitor je het leerproces en voldoe je aan een belangrijk aspect van de ISO 27001-norm.

Optimale bescherming en preventie 

Het partnerschap met Guardey bevestigt onze toewijding aan het leveren van geavanceerde IT-oplossingen en managed services die onze klanten helpen effectiever en efficiënter te werken. Dit allemaal terwijl hun gegevens beschermd blijven tegen cyberdreigingen.  

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt en kijken uit naar de positieve impact die wij hiermee aan de samenleving kunnen leveren. 

Meer weten 

Wil je meer weten over Guardey? Of benieuwd naar een demo van hun game? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder, we vertellen je er graag meer over!

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant