Bossers Eset Protect complete: een nieuwe fase in IT-beveiliging

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 27 juni 2024

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Bij Bossers & Cnossen streven we er in onze eigen IT-omgeving en bij onze klanten naar om voorop te lopen in de wereld van IT-beveiliging. Onze recente overstap naar Eset Protect Complete is een belangrijke stap in deze voortdurende missie. Marcel, één van de aanjagers van dit project, deelt zijn ervaringen en inzichten over deze belangrijke verandering.

Een strategische overstap

“We zijn al jaren geleden begonnen met het uitrollen van Eset Security producten,” vertelt Marcel. “Maar de evolutie in IT-beveiligingsbehoeften en -dreigingen heeft ons ertoe aangezet om verder te kijken dan de geïmplementeerde Eset Protect Entry versie.” Dit leidde tot de keuze voor Eset Protect Complete, een bundel die beter aansluit bij de hedendaagse vereisten van IT-beveiliging.

Wat maakt Eset Protect Complete anders?

Eset Protect Complete gaat een stap verder dan de basis variant door toevoegingen zoals LiveGuard Advanced voor bescherming tegen zero-day dreigingen, vulnerability & patch management voor proactief beheer van kwetsbaarheden en Cloud Office Security voor verbeterde cloud-beveiliging.

Deze integraties hebben onze algehele IT-beveiligingsstrategie versterkt en biedt een robuustere bescherming tegen uiteenlopende bedreigingen. Daarnaast zorgt dit ook voor een veilige werkomgeving voor al onze collega’s.

ESET Mobile Threat Defense

Vandaag de dag is het daarnaast ook erg belangrijk om mobiele telefoons optimaal te beschermen, ook dit kan met ESET. De ESET Mobile Threat Defense beschermt bedrijven tegen de groeiende dreiging van Android-malware, datalekken door menselijke fouten en malware via persoonlijke apparaten van werknemers. Het verbetert de beveiliging door slechte wachtwoordhygiëne en misbruik van persoonlijke e-mail aan te pakken, wat cruciaal is voor een veilige bedrijfsomgeving.

De kracht van partnerschap

Als Gold Partner van Eset Nederland profiteren onze klanten van een intensieve samenwerking en blijft ons IT-security team voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging. “Deze samenwerking en onze kennis, geborgd middels certificeringen, stellen ons in staat om Eset Protect Complete effectief te implementeren en up-to-date te houden,” zegt Marcel.

Tot slot

Met diepgaande kennis en ervaring, een sterk partnerschap met Eset Nederland én onze uitganspunt om met de nieuwste technologieën te werken, blijft Bossers haar klanten voorzien van top-tier IT-beveiligingsoplossingen.

Dit (interne) project illustreert niet alleen de technische expertise van het team, maar ook ons streven naar hoge klanttevredenheid en maximale veiligheid in een steeds veranderende digitale wereld.

Ben je geïnteresseerd in hoe Bossers jouw bedrijf of organisatie kan helpen met geavanceerde IT-beveiligingsoplossingen zoals Eset Protect Complete?

Neem contact op met je accountmanager bij Bossers of bel ons op 050 – 850 69 00

Je kunt ook een e-mail sturen naar vertelmeer@bnc.nl. We vertellen je graag meer!

 

 

Ook interessant