Bossers is ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 10 april 2024

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

ISO certificaten ontvangen

Bossers heeft op 26 maart met trots de certificaten voor de ISO-normeringen in ontvangst mogen nemen! Deze is uitgereikt door DEKRA, één van de wereldwijde marktleiders in het auditen en certificeren van managementsystemen. Deze certificering onderstreept dat ons kwaliteitsmanagementsysteem en milieumanagementsysteem voldoet aan de hoogste internationale normen, iets waar we trots op zijn!

Dit bevestigt niet alleen onze toewijding aan het leveren van topkwaliteit in onze werkzaamheden, maar ook aan het waarborgen van duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid in al onze bedrijfsactiviteiten.

Erkenning voor onze toewijding

Vorig jaar hebben wij ons 35-jarig bestaan gevierd waarmee we samen met onze klanten, partners en leveranciers hebben stilgestaan bij het feit dat wij ons in deze vele jaren ontwikkeld hebben tot een sterke, betrouwbare en merk onafhankelijk IT-dienstverlener.

Tijdens deze dag hoorden wij van de aanwezigen dat we bekend staan om onze unieke kennis, flexibiliteit, klantgerichtheid, maar ook vanwege de snelle levering van producten, installatie, onderhoud én het beheer van IT-infrastructuren aan een breed scala van sectoren.

Deze certificeringen ervaren wij dan ook als kers op de taart voor onze voortdurende inzet.

“Deze normering brengt ons niet alleen een erkenning van wat wij als Bossers doen maar het zorgt er ook voor dat wij ons continu focussen op onze processen met als doel om deze te verbeteren. Hiermee kunnen wij een zich steeds verbeterende kwaliteit en milieubewustheid leveren aan onze klanten.” zegt Jos, kwaliteitsmanager bij Bossers.
Deze certificering benadrukt dan ook onze focus op deze verbetering in alles wat we doen.

We kijken uit naar de kansen die deze certificering ons biedt maar voor nu,
zeggen wij proost op deze mooie mijlpaal!

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant