Bouwen aan de Wasaweg Campus

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 21 juli 2022

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Bouwen aan de Wasaweg Campus

Dat, is wat wij hier dagelijks doen. Zo kunnen we bijdragen aan een klimaat waar veel start- en scale-ups deel van uitmaken en zo de ‘Wasaweg Campus’ creëren. Hieronder lees je hoe dit er uit ziet.

Kansen voor Noordelijk talent

We zien dat bedrijven die samenwerken, met elkaar ruimtes, kennis en middelen delen verder komen. Samen kom je (immers) verder dan alleen. “Sharing ideas” zit in ons DNA en we geloven dat delen de toekomst is van het laten ontstaan van duurzame en leukere ondernemingen met oog voor de mens en de maatschappij.
Het biedt kansen aan Noordelijk talent om zich hier verder te ontwikkelen en daarmee het Noorden net iets mooier te maken.

Wasaweg Campus

Onze Wasaweg Campus staat bol met kennis van IT, technologie en e-commerce. Onze kracht zit onder andere in de start- en scale-up community die we hier creëren. Aan de Wasaweg kunnen we samenwerken, van elkaar leren en uit elkaars kennis putten. Een handige bijkomstigheid in een klimaat waar veel start- en scale-ups zich bevinden. Om dit nóg beter te kunnen doen zijn we een aantal weken terug samengekomen tijdens de eerste editie van het ‘Business Bites’ evenement.

Business Bites

Tijdens dit evenement kregen alle bedrijven aan de Wasaweg de kans om zich aan elkaar voor te stellen, elkaar te leren kennen en kregen zij de tijd om vragen aan elkaar te stellen. Zo hebben we prachtige introducties gezien van alle bedrijven die hier gevestigd zijn en konden we kennis maken met een aantal van de producten of diensten die zij ontwikkeld hebben. Iets waar je tijdens je dagelijkse bezigheden niet altijd de tijd voor hebt. Op deze manier konden er ideeën en kennis worden uitgewisseld en misschien zijn er wel nieuwe ideeën opgedaan!

Aftermovie

In onderstaande ‘aftermovie’ kun je een sfeerimpressie zien van deze leuke en informatieve middag.

Samen bouwen

Zo kunnen we samen bouwen aan de Wasaweg Campus die zich hier langzaam maar zeker ontwikkeld. Een echte start-up hub vol met goede ideeën en prachtige toekomstplannen.

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant