Collega Gina in het zonnetje

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 10 augustus 2023

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

We zijn weer terug met onze lievelingsrubriek, namelijk ‘Collega in het zonnetje’. In deze rubriek laten we je kennis maken met de mensen die B&C tot leven brengen. Vandaag nemen we je mee in de wereld van Gina, onze Microsoft 365 Engineer.

Gina – Onze eigen Microsoft 365 Expert in spé

Als je iets wilt weten over Microsoft Teams, Mail, SharePoint, of apparaatbeheer is Gina één van je go-to personen. Ze is onze Microsoft 365 Engineer en verveelt zich nooit in haar werk. Elke nieuwe functie en elk nieuw idee van Microsoft betekent voor haar een nieuwe uitdaging om mee aan de slag te gaan.

Gina vond haar weg naar B&C via een stage op aanraden van een leraar. Daarna is ze hier blijven plakken. Ze houdt van de verscheidenheid aan bedrijven en taken op de Wasaweg Campus en waardeert de open sfeer binnen B&C. “Als je nieuwsgierig bent naar het werk van een collega (of gewoon naar de collega), kun je gewoon een praatje maken” – en dat is precies wat Gina doet.

Gina in haar dagelijks leven

Wanneer we haar vragen naar haar absolute held, zegt ze dat ze die niet echt heeft. Ze streeft ernaar een goed mens te zijn en leert graag van iedereen om haar heen. Ze ziet iedere nieuwe ontmoeting als een kans om iets nieuws te leren.

Wat haar dagelijkse routines betreft, houdt Gina het simpel. Een kopje thee of koffie met een scheutje melk om de dag te beginnen. Lunchen doet ze graag gevarieerd met salades, broodjes en rijst, maar van een bakje kibbeling wordt ze pas écht blij!

Aan haar vrienden en familie legt Gina haar werk uit in begrijpelijke termen: “Als je een Windows-pc en het Office-pakket gebruikt, dan doe ik in feite alles wat je daarop kunt doen, en meer.”

In haar vrije tijd verdiept Gina zich graag in een goed boek, speelt ze viool en als het lekker weer is vind je haar buiten, ergens in de zon.

Kortom, wij zijn blij dat Gina deze nieuwe uitdaging aan wil gaan. Ze is het bewijs dat leren en jezelf verbeteren nooit ophoudt én het je zelfs een baan bij B&C op kan leveren – en daarom zetten we haar vandaag graag in het zonnetje.

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant