logo bnc
logo bnc

Hanzevast aan het woord

20 september 2022

Hanzevast aan het woord

Ver in het verleden

De samenwerking tussen Bossers & Cnossen en Hanzevast gaat terug tot ver in het verleden. Voor het huidige IT-project werkten we namelijk ook al samen. Het huidige project waarover jullie eerder op onze socials konden lezen is van start gegaan in november 2021.

Inmiddels hebben we voor 20 medewerkers van Hanzevast nieuwe werkplekken mogen uitrollen en de Cloud omgeving ingericht middels SAAS. Hier zijn we erg trots op.

 

Microsoft365

Iedere afdeling binnen Hanzevast maakt nu gebruik van MS365 in combinatie met MS Teams. Dit betreft de afdelingen: Directie, Sales, Vastgoed, Shipping, Shared Service Center en Compliance.

SaaS-software

De dienst van Bossers & Cnossen die de medewerkers van Hanzevast gebruiken is een combinatie van Hardware en Software. Dit omdat de hardware die we aanbieden naadloos aansluit op de software. Wanneer klanten een laptop bij ons afnemen hoeft de gebruiker, indien gewenst, alleen maar in te loggen. Na inloggen staat alle SaaS-software waar de medewerker recht toe heeft direct klaar. 

 

Overgang

Het voordeel voor onze klanten is dat wij ze kunnen ontzorgen wanneer ze over willen naar nieuwe software en/of hardware. Het is dan ook ontzettend leuk om terug te lezen dat Hanzevast dit ook precies zo ervaren heeft: “Dat wij tijdens de overgang van Serverafname naar Cloud (SaaS) ontzorgt zouden worden en de Going Concern van Hanzevast ook niet geraakt zou worden door van dag op dag As Is over te stappen.”

Basiscursus

Wanneer we Hanzevast vragen naar de voordelen die zij ervaren nu ze dagelijks gebruik maken van onze diensten geven ze aan dat de in-house opleiding die we aanbieden erg handig was! Daardoor konden de medewerkers de dag na de migratie direct een basiscursus volgen welke we later hebben uitgebreid met een vervolgcursus. 

Zoals gezegd zijn we ontzettend blij met deze succesvolle samenwerking en wij wensen de medewerkers van Hanzevast veel succes met de nieuwe soft- en hardware!

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaand artikel?

Ook interessant

Lees meer…

De Jonge Onderzoekers en Bossers & Cnossen: een inspirerende samenwerking!

De Jonge Onderzoekers in Groningen is sinds 1970 een begrip in de regio op het gebied van techniek- en wetenschapseducatie. De…

4 oktober 2022

Lees meer…

B&C wint aanbesteding netwerkcomponenten & support Hanzehogeschool

De komende vier jaar levert B&C de server- en storagehardware, netwerkcomponenten en support hierop aan de Hanzehogeschool Groningen.…

1 december 2020

Lees meer…

Gemeente Midden-Groningen

Wij vertellen graag over de diensten die we aanbieden, maar nog liever laten we dit vertellen door klanten die met een grote tevredenheid…

26 oktober 2022