Tech-savvy? Eeh, wat is dat?

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 25 juli 2018

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Tech-savvy? Eeh, wat is dat?

Als je tech-savvy bent, betekent het dat je handig omgaat met technologie van bijvoorbeeld smartphones en pc’s maar ook apps en andere systemen – op jouw werk en privé. Het betekent ook dat je weet hoe je de nieuwste digitale en 21ste eeuwse vaardigheden kunt bijhouden.

Snelle veranderingen door technologie

Technologie ontwikkelt zich in rap tempo en bedrijven in alle sectoren halen er hun voordeel uit. Met behulp van technologie kunnen zij efficiënter werken, de kosten drukken en slimmer werken.

Daarom is het in ieders belang om bij te tijd te blijven! Medewerkers die de nieuwste digitale vaardigheden beheersen zijn dan ook zeer waardevol voor werkgevers.

De oplossing: ons Tech-savvy programma

Organisaties die technologie omarmen zijn wendbaarder, efficiënter en kunnen zich daardoor concentreren op hun core business. Bossers & Cnossen is de transformatiepartner die de mens centraal stelt en meedenkt met organisaties over innovatie en implementatie. We kunnen eigenlijk geen sector of baan meer noemen waar technologie niet een belangrijke rol speelt. Niet alle functies zullen high-tech zijn. Welke achtergrond je ook hebt, welke ervaring of opleiding: technologie gaat “iets” in jouw toekomstige rol betekenen.

Het Tech-savvy programma behandelt 9 Tech-savvy kernvaardigheden in vier programmaonderdelen. Afhankelijk van de doelgroep en doelstellingen van de opdrachtgever kan het programma aangevuld worden met onderdelen op maat.

Eind vorig jaar heb ik via Bosser & Cnossen het Tech-Savvy Assistant Webinar gevolgd. Een Webinar waarbij ik niet gelijk in kon schatten hoe ik uiteindelijk de vertaalslag zou gaan maken naar mijn werk. Maar dat werd me al snel duidelijk.

De Webinar reeks werd ongelofelijk inspirerend gegeven. Het uur vliegt voorbij. Daarbij kregen we na elk Webinar, het was een serie van vijf, de geluidsopname inclusief de Presentatie.

Dit bleek achteraf ook echt nodig omdat, ondanks dat ik redelijk ICT-vaardig ben, toch veel nieuwe zaken besproken werden. Het was erg prettig om de materie later nog eens in alle rust terug te lezen en/of te horen.

Toegevoegde waarde voor mijn werk?

Heeft de deelname aan dit Webinar ook een toegevoegde waarde geleverd tot mijn werk? Hierop kan ik volmondig ‘ja’ zeggen.

Door deze cursus ben ik me namelijk bewust geworden van de snelle ontwikkelingen (zoals de opkomst van kunstmatige intelligentie), de generatiekloven, de noodzaak tot beveiligen, de mogelijkheden op het gebied van hardware maar ook de nieuwe manier van werken en op welke manier je vernieuwingen het beste binnen je bedrijf kunt integreren en aanjagen.

Duidelijk is dat als je als bedrijf mee wilt in de maatschappij je er op een gegeven moment niet aan ontkomt om mee te gaan in de ontwikkelingen.

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant