Collega in het zonnetje

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 25 augustus 2022

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Wiran in het zonnetje

Onderstaand de eerste collega in het zonnetje namelijk onze Service Engineer topper, Wiran Raspe!

Wie is je absolute held/inspiratie/voorbeeld?
Mijn absolute inspiratie is voor de niet-bokser kenner namelijk Manny Pacquiao. Hij zei “Life is meant to be a challenge, because challenges make you grow.”

Wat is je rol binnen B&C?
Mijn rol binnen B&C is Service Engineer RMA & Field Service Engineer.

Wat vind je het leukst aan deze rol?
Het leukste gedeelte binnen de rol Service Engineer RMA is toch het eindproces, dat de klant met een groot glimlach een product retour krijgt. Daarnaast als Field Service Engineer wordt je ingezet voor verschillende klanten. Dat maakt het werken leuk omdat je steeds wat anders aan het doen bent.

Hoe drink je je koffie/thee?
Samen met mijn collega’s, bij een zonnige dag buiten. Espresso in combinatie met Cappuccino. Thee met een klein beetje suiker.

Wat eet je graag als lunch op werk?
Wij hebben in de kantine een leuk tosti-ijzer. Zo nu en dan maak ik tosti’s met het tosti-ijzer.

Hoe zou jij jouw functie beschrijven tegenover je goeie vrienden?
Tegenover mijn vrienden zou ik zeggen ‘handyman’ omdat in deze rol/functie de werkzaamheden heel veelzijdig en divers zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het technisch correct te werk gaan en je werk zo goed mogelijk op te leveren.

Waarom heb je voor B&C gekozen? Naast ons gezellig werkklimaat natuurlijk.
De reden waarom ik aan de slag ben gegaan bij B&C is onder andere om de “vrijheid”die ik hier krijg. Binnen B&C is er veel ruimte voor eigen initiatief, de werkhoeveelheid is in balans en je hebt zelf de invloed op je dagelijkse taken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te groeien in jouw rol/functie.

Waar vul je je vrije tijd graag mee?
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te gaan sporten, houd ik van gamen, onderneem ik graag spontane uitjes (bijvoorbeeld bootje varen in Giethoorn) en soms houd ik ervan om helemaal niks te doen, heerlijk! In de vakantie mag ik erg graag reizen!

Ook interessant