Nahve Marsman

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 20 december 2022

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Collega in het zonnetje december 2022

Natuurlijk werken er naast een aantal mannelijke IT’ers bij B&C ook een aantal vrouwelijke (technische) toppers bij ons! Daar zijn we erg blij mee, en stiekem ook wel een beetje trots op. Daarom deze keer het woord aan Nahvé. Nahvé helpt onze klanten bij de Servicedesk en draait daarnaast mee bij de Network Engineers. Hieronder lees je er meer over!

Nahve Marsman

Waarom heb je destijds voor B&C gekozen en wat is jouw rol?

Nahvé is (nog) niet in dienst bij B&C maar loopt momenteel stage. Ze is begonnen met haar stage in september en haar stageperiode loopt tot februari 2023. Haar stage uren vervult ze voornamelijk op de servicedesk. In de middag, als de drukte het toelaat, draait ze daarnaast graag mee bij de Network Engineers.

Holacratie

Eén van de redenen waarom Nahvé destijds voor B&C heeft gekozen is omdat de Holacratie haar heel erg aansprak. Zoals je misschien wel weet werken we binnen B&C holacratisch. We kennen dus geen managers, leidinggevenden of andere hiërarchische structuren binnen onze organisatie. Nahvé zegt daarover: “Dit is ontzettend interessant omdat het zoveel vrijheid geeft en daardoor heb je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en jezelf in te zetten op het gebied waar je goed in bent. Mede hierdoor is geen dag hetzelfde, je hebt super veel afwisseling!”

“Als ik tegen mijn vrienden over mijn werk vertel dan leg ik meestal mijn werkzaamheden uit die ik uitvoer bij mijn werk als servicedesk medewerker. Dat is over het algemeen makkelijker uit de leggen dan de werkzaamheden waarbij ik de Network Engineers ondersteun.”

“Leuk om te horen, Nahvé! Genoeg over werk, hoe ziet de rest van je dagelijkse leven eruit?”

In Nahvé haar vrije uurtjes is ze, zoals ze zelf zegt “overal en nergens te vinden”. Zo kun je haar op een zonnige dag voorbij zien vliegen op haar rollerskates met haar haren in de wind, luisterend naar het ritme van haar wielen op het asfalt.

Als ze niet op de rollerskates staat speelt ze graag de sterren van de hemel op haar viool. Wanneer wij haar vragen naar de stukken die ze graag speelt, passeren er een aantal de revue. De muziek van andere violisten dienen dan ter inspiratie voor de stukken die ze zelf graag speelt. Voor de liefhebbers hebben we daarom even om een link gevraagd naar een aantal voorbeelden van deze stukken en deze zijn op Youtube via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=RThYuZF3KsM en deze link: https://www.youtube.com/watch?v=1LwJneD17ds te vinden.

Voor de oplettende lezer die ook de vorige verhalen van ‘collega in het zonnetje’ gelezen heeft is het je vast niet ontgaan dat dit al het tweede muzikale talent is wat we tegen zijn gekomen bij B&C. Zo ook collega Jos de Vries, zie deze link: https://bnc.nl/jos-de-vries/, die zich regelmatig achter de toetsen van het keyboard begeeft.

“Natuurlijk moet er ook gegeten worden tijdens jouw dag op kantoor. Wat kunnen wij dan vinden in jouw lunchtrommel?”

Nahvé is een ware theeliefhebber en geniet van elke kop thee die ze drinkt. Zo ook tijdens de lunch! Daarbij experimenteert Nahvé graag met verschillende smaken en merken en houdt van zowel klassieke theesoorten als de ietwat meer exotische varianten. Van een kalmerende kamillethee tot een kruidige chai, Nahvé is de moeilijkste niet en lust ze vrijwel allemaal! Komt het even mooi uit dat we bij B&C regelmatig veel verschillende theesoorten in huis hebben!

Natuurlijk moet er ook gegeten worden. De variatie is ook terug te vinden in haar lunchtrommels. Van een typisch broodje kaas, we kennen hem allemaal, tot een plakje spek of af en toe een visje. Veel verschillende Nederlandse gerechten komen dagelijks aan bod!

Wij hopen nog veel Nahvé te mogen zien en horen in de toekomst, bedankt Nahvé!

Ook interessant