logo bnc
logo bnc

Collega in het zonnetje december 2022

20 december 2022

Collega in het zonnetje december 2022

Holacratie


Eén van de redenen waarom Nahvé destijds voor B&C heeft gekozen is omdat de Holacratie haar heel erg aansprak. Zoals je misschien wel weet werken we binnen B&C holacratisch. We kennen dus geen managers, leidinggevenden of andere hiërarchische structuren binnen onze organisatie. Nahvé zegt daarover: “Dit is ontzettend interessant omdat het zoveel vrijheid geeft en daardoor heb je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en jezelf in te zetten op het gebied waar je goed in bent. Mede hierdoor is geen dag hetzelfde, je hebt super veel afwisseling!”

“Als ik tegen mijn vrienden over mijn werk vertel dan leg ik meestal mijn werkzaamheden uit die ik uitvoer bij mijn werk als servicedesk medewerker. Dat is over het algemeen makkelijker uit de leggen dan de werkzaamheden waarbij ik de Network Engineers ondersteun.” 

“Leuk om te horen, Nahvé! Genoeg over werk, hoe ziet de rest van je dagelijkse leven eruit?”


In Nahvé haar vrije uurtjes is ze, zoals ze zelf zegt “overal en nergens te vinden”. Zo kun je haar op een zonnige dag voorbij zien vliegen op haar rollerskates met haar haren in de wind, luisterend naar het ritme van haar wielen op het asfalt. 

Als ze niet op de rollerskates staat speelt ze graag de sterren van de hemel op haar viool. Wanneer wij haar vragen naar de stukken die ze graag speelt, passeren er een aantal de revue. De muziek van andere violisten dienen dan ter inspiratie voor de stukken die ze zelf graag speelt. Voor de liefhebbers hebben we daarom even om een link gevraagd naar een aantal voorbeelden van deze stukken en deze zijn op Youtube via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=RThYuZF3KsM en deze link: https://www.youtube.com/watch?v=1LwJneD17ds te vinden.

“Natuurlijk moet er ook gegeten worden tijdens jouw dag op kantoor. Wat kunnen wij dan vinden in jouw lunchtrommel?”

 

Nahvé is een ware theeliefhebber en geniet van elke kop thee die ze drinkt. Zo ook tijdens de lunch! Daarbij experimenteert Nahvé graag met verschillende smaken en merken en houdt van zowel klassieke theesoorten als de ietwat meer exotische varianten. Van een kalmerende kamillethee tot een kruidige chai, Nahvé is de moeilijkste niet en lust ze vrijwel allemaal! Komt het even mooi uit dat we bij B&C regelmatig veel verschillende theesoorten in huis hebben!

Natuurlijk moet er ook gegeten worden. De variatie is ook terug te vinden in haar lunchtrommels. Van een typisch broodje kaas, we kennen hem allemaal, tot een plakje spek of af en toe een visje. Veel verschillende Nederlandse gerechten komen dagelijks aan bod! 

Wij hopen nog veel Nahvé te mogen zien en horen in de toekomst, bedankt Nahvé!

Neem contact op, dat vinden we leuk 06-46347565

Ook interessant

Lees meer…

Wiran Raspe

Onderstaand de eerste collega in het zonnetje namelijk onze Service Engineer topper, Wiran Raspe!

25 augustus 2022

Lees meer…

Collega in het zonnetje oktober 2022

Ronald Blaauw is een van de toppers van team Delivery, inmiddels al 2 jaar werkzaam bij B&C. Wat zijn rol precies inhoudt en wie…

11 oktober 2022

Lees meer…

Collega in het zonnetje

Nieuw jaar, dus tijd voor nieuwe verhalen binnen onze rubriek ‘Collega in het zonnetje’. Zo trappen we het nieuwe jaar af met…

6 februari 2023