Europese aanbesteding Noorderpoort naar Bossers & Cnossen

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 19 mei 2019

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Europese aanbesteding Noorderpoort naar Bossers & Cnossen

De opdracht heeft een totaalwaarde van ca. € 3 miljoen en betreft het leveren van werkplekapparatuur
voor een periode van vier jaar.

Focus op samenwerking met het leerbedrijf

De aanbesteding betreft volledige ontzorging op het gebied van advisering, levering, reparatie en onderhoud van ICT Werkplekapparatuur. Een belangrijk element voor het Noorderpoort is het integreren én opleiden van het leerbedrijf. Het leerbedrijf laat studenten kennismaken met alle facetten van zijn of haar toekomstige beroep. Daarbij is de missie is om de opleiding ICT dichterbij het bedrijfsleven te brengen.

Bossers & Cnossen gaat zich hierbij richten op de volgende punten:

  • Periodiek aanwezig zijn bij de servicebalies (welke worden bemand door het leerbedrijf);
  • Helpen het procesmatig werken en denken bij de servicebalies verder in te voeren;
  • Studenten coachen.

Gastcolleges

Daarnaast gaan er gastcolleges verzorgd worden door medewerkers van Bossers & Cnossen.

De gastdocenten hebben veel praktijkervaring en zorgen voor een praktische aansluiting met het toekomstige werkgebied.

Regionaliteit en duurzaamheid

Naast de integratie met het leerbedrijf zijn samenwerken met de regio en duurzaamheid belangrijke pijlers voor het Noorderpoort. Bossers & Cnossen heeft duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen als strategisch voor de onderneming gekenmerkt. Daarnaast is zij betrokken bij uiteenlopende initiatieven om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Noord-Nederland als aantrekkelijke en economisch sterke regio.

De meeste recente ontwikkeling: de oprichting van de Werkplaats voor digitaal Vakmanschap, ontwikkeld door het Noorderpoort samen met o.a. Bossers & Cnossen.

Bossers & Cnossen ziet een belangrijke rol voor zich weggelegd voor de succesvolle uitrol van het kennislab, learning lab en business lab (Gepersonaliseerd leren, een leven lang ontwikkelen en het stimuleren van ondernemerschap bij mbo’ers).

Over Noorderpoort

Noorderpoort is een Regionaal Opleidingscentrum (ROC) bestaand uit 15 scholen. Met 14.000 studenten, 1.000 cursisten en ruim 1.400 medewerkers één van de grootste ROC’s van Noord Nederland.

Werkplekapparatuur wordt binnen het Noorderpoort ingezet voor onderwijsdoeleinden en kantoorautomatisering. ICT ondersteunt de doelstelling van het Noorderpoort medewerkers en studenten optimaal te faciliteren zodat zij in werk of studie excellent kunnen presteren.

Ook interessant