Werkplek aanbesteding Onderwijsgroep Noord naar Bossers & Cnossen

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 9 juli 2019

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Werkplek aanbesteding Onderwijsgroep Noord naar Bossers & Cnossen

Naast het Noorderpoort weet Bossers & Cnossen wederom een noordelijke onderwijsinstelling aan zich te binden. De werkplekken binnen Onderwijsgroep Noord worden binnenkort geleverd door Bossers & Cnossen.

Innovatief onderwijs

“Innovatief onderwijs met begrippen als gepersonaliseerd leren en 21 century skills vraagt om flexibele leermiddelen” zegt Ton Wennink van het College van Bestuur van Onderwijsgroep Noord. “Wij hebben in Bossers & Cnossen de goede partij gevonden.”

Onderwijsgroep Noord wenst dat alle leerlingen, studenten, docenten en ondersteunende medewerkers kunnen beschikken over goede PC’s, laptops of tablets. Zij verwachten schaalvoordeel te halen in ondersteuning, beheer en onderhoud door samen te werken met één partij voor hun 23 vestigingen.

De opdracht

De opdracht bestaat uit advisering, levering, reparatie en onderhoud van ICT werkplek- apparatuur (desktops, laptops & tablets) voor de drie scholen. Bij elkaar gaat het om zo’n 4.000 werkplekken.

De opdracht is aan ons gegund vanwege de uitstekende kennis van de werkplekmarkt. Daarnaast gaan we Onderwijsgroep Noord ontzorgen door de technische, administratieve en de logistieke beheerslast rondom werkplekapparatuur te verminderen.

Hernieuwde samenwerking

Onderwijsgroep Noord was in het verleden eerder klant van Bossers & Cnossen middels een aanbesteding.

Rutger Piëst, accountmanager over de hernieuwde samenwerking: Wij zijn serieus content met het feit dat de samenwerking weer opgepakt kan worden!

Onderwijsgroep Noord is een bestuurlijke samenwerking van Terra, Dollard College en rsg de Borgen. Drie afzonderlijke onderwijsorganisaties die elkaar hebben opgezocht vanuit de overtuiging dat ze samen sterker zijn.

 

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant