Provincie Groningen

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 20 juli 2023

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Onlangs hebben wij de Europese Aanbesteding voor levering van werkplekapparatuur bij provincie Groningen gewonnen. Hiermee wordt Bossers & Cnossen een partner voor potentieel zes jaar van provincie Groningen voor levering van IT-apparatuur en oplossingen.

Het contract werd op 10 juni officieel ondertekend bij ons op kantoor aan de Wasaweg in Groningen. Deze overeenkomst omvat niet enkel de levering van werkplekapparatuur, maar ook levering van IT-consultancy. De overeenkomst is geldig voor drie jaar met een optie tot drie maal verlenging van een jaar. Dit biedt provincie Groningen de zekerheid van een betrouwbare leverancier voor de IT-behoeften die zij niet alleen nu heeft, maar ook voor de lange termijn.

Met het leveren van werkplekapparatuur aan provincie Groningen, levert Bossers & Cnossen een bijdrage aan het vergroten van de effectiviteit en efficiëntie van medewerkers in de gehele provincie. We zijn er ontzettend trots op dat we provincie Groningen mogen helpen om mee te veranderen in het voortdurend veranderende IT-landschap, zo helpen wij om IT voor hen net zo vanzelfsprekend te maken als water uit de kraan​.

Deze samenwerking met provincie Groningen kent veel ambities daar waar het gaat om duurzaamheid en innovatie en past daarom goed bij ons doel om IT zo toegankelijk en betrouwbaar mogelijk te maken. Bij Bossers & Cnossen zien wij IT als een integraal onderdeel van het dagelijkse leven. We leveren een breed scala aan diensten, van hardware tot complete cloud-gebaseerde werkomgevingen waarmee we een goed ingerichte IT omgeving voor al onze klanten als vanzelfsprekend laten blijken.

Het partnerschap met provincie Groningen benadrukt de gezamenlijke focus op groei en ontwikkeling. “We investeren in kennis, mensen en relaties,” vertelde woordvoerder Jeroen Bos in een recent interview. “We zien groei als meer dan alleen het vergroten van de winst; we vinden waarde in het helpen van organisaties om kennis en middelen te delen.”

Dat laatste is precies wat we de komende vier jaar bij provincie Groningen mogen doen. Wij kijken met genoegen uit naar deze mooie samenwerking!

Voor aanvullende informatie of om meer te weten te komen over onze dienstverlening, neem dan contact op via info@bnc.nl of bel ons op 050-8506900.

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant