Ronald Blaauw

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 11 oktober 2022

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ronald Blaauw is een van de toppers van team Delivery, inmiddels al …. Jaar werkzaam bij B&C. Wat zijn rol precies inhoudt en wie Ronald buiten zijn werkzaamheden is, lees je hieronder.

Waarom heb je destijds voor B&C gekozen en wat is jouw rol?

Wanneer we Ronald naar zijn rol vragen bij B&C geeft hij aan dat hij verschillende rollen heeft. “Mijn rol(len) zijn: projectcoordinator, capaciteitsmanager, standup-leider, leadlink, replink, assest admin en timesheet-approver. das best veel :)” “In mijn rol als projectcoordinator ben ik betrokken bij alle grotere veranderingen bij Delivery. In mijn rol als leadlink kan ik helpen richting te geven aan de koers van onze Delivery Cirkel. Als standup-leider heb ik constant zicht op alles wat speelt bij Delivery.” aldus Ronald.

En zijn absolute (IT) held?

Een absolute held heeft hij niet. Wel zegt hij zich graag te laten inspireren door sporters, muziek, de natuur en zijn omgeving. Iets waar velen van ons zich waarschijnlijk goed in kunnen herkennen.

Lunchtijd

Zijn koffie drinkt hij het liefst warm en met familie, vrienden en collega’s. In zijn broodtrommel kunnen we regelmatig een broodje met hagelslag vinden, dit is al zo lang als hij zich kan herinneren een terugkerend succes bij zijn lunch. Op dinsdag mag een broodje Ben met de rest van het team niet ontbreken, en een portie kibbeling lusten we hier aan de Wasaweg ook wel op donderdag! “Oja, en niet te vergeten aan het eind van het jaar pepernoten!”

Tot slot

“In mijn vrije uurtjes rust ik graag uit. Die rust probeer ik te vinden door af en toe te gaan vissen, vanuit mijn boot, op roofvis op verschillende plekken in Noord-Nederland. Een vistripje van een week met vrienden naar Zweden is voor mij dan ook een mooie combinatie van uitrusten en vakantie.”

Ook interessant