logo bnc
logo bnc

Collega in het zonnetje

6 februari 2023

Collega in het zonnetje

Hierin helpt hij dagelijks de collega’s bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en is hij veel in gesprek met klanten wanneer ze vragen of problemen hebben. Het oplossen van problemen en het helpen waar nodig, daar zijn ze bij onze Servicedesk erg goed in. Onderzoek doen, vragen stellen, troubleshooting, het hoort er allemaal bij in het reilen en zeilen bij onze Servicedesk.

Ronald is begonnen in de rol van Customer Agent en na een half jaar kreeg hij het vertrouwen om zich verder te ontwikkelen bij de Servicedesk. Hierbij werd hij door andere, enthousiaste collega's geholpen bij alle mogelijke onderdelen. Zo heeft hij heel veel kennis op kunnen doen om zich verder te kunnen ontwikkelen tot Servicedesk Supervisor. Een mooie kans die hij uiteraard niet kon laten liggen!

Wij kunnen ons dit moment nog goed herinneren. Bijzonder om te zien welke ontwikkelingen er daarna hebben plaatsgevonden bij Apple zoals het uitrollen van de eerste iPhone, maar ook binnen de rest van de tech-sector. Denk bijvoorbeeld aan beeldcommunicatie, clouddiensten en ontwikkelingen omtrent social media. 

Tot slot

Humor, daar houden we wel van bij B&C. Zo ook Ronald. Wanneer we hem vragen naar de manier waarop hij zijn koffie drinkt zegt hij al lachend "zo zwart als mijn ziel”. Thee drinkt hij eigenlijk niet, tenzij hij niet helemaal fit is. Menig collega weet dan ook dat zodra Ronald naar de thee grijpt, het tijd wordt om de Anta-flu uit de kast te toveren.

Als Ronald niet bij B&C te vinden is kunnen we hem voornamelijk thuis bij zijn gezin vinden, in de tuin of gezellig met vrienden. De avond sluit hij graag af met een goede game. Dat is sowieso elke woensdag een vaste prik. Of hij kijkt een film of serie.

Tot zover onze collega Ronald! Benieuwd wie er de volgende keer aan bod komt? Houd onze nieuwspagina dan in de gaten!

Neem contact op, dat vinden we leuk 06-46347565

Ook interessant

Lees meer…

Collega in het zonnetje december 2022

Natuurlijk werken er naast een aantal mannelijke IT’ers bij B&C ook een aantal vrouwelijke (technische) toppers bij ons! Daar…

20 december 2022

Lees meer…

Wiran Raspe

Onderstaand de eerste collega in het zonnetje namelijk onze Service Engineer topper, Wiran Raspe!

25 augustus 2022

Lees meer…

Maureen Hoekstra - de Putter

Vorige maand zijn we begonnen met een maandelijks terugkerend item waarin we collega's in het zonnetje zetten. Dit keer staat…

8 september 2022