Circulair
Home E Support E Circulair

Als je IT-apparatuur overcompleet hebt of een product wil vervangen voor een nieuwer model dat beter tegemoet komt aan de gebruikerseisen, dan kan je de overcomplete of verouderde hardware inruilen bij Bossers & Cnossen.

Circulariteit

Wij proberen overcomplete of verouderde hardware zoveel mogelijk opnieuw in te zetten. Circulariteit is erop gericht om de levenscyclus van een product te verlengen, totdat gebruik echt niet meer mogelijk is. Er zijn veel werkomgevingen die minder veeleisend zijn en waar verouderde hardware nog prima inzetbaar is. Bij ieder ingeruild product kijken we eerst naar deze mogelijkheden. En als er geen hergebruik meer mogelijk is, dan zorgen we recycling volgens de WEEELABEX richtlijnen.

Inruil, hoe werkt het?

Als je IT-producten overcompleet hebt of komt het voor dat deze niet meer inzetbaar zijn in jouw organisatie? Neem dan contact op met je accountmanager. We hebben voor inruil een heel transparant proces. We geven je een inruilprijs indicatie en als je hiermee akkoord bent, dan halen we de apparatuur binnen 2 werkdagen bij je op. In onze assemblage ruimte, verwijderen wij eventueel aanwezige data op gecertificeerde wijze. Je krijgt hiervan een certificaat als bewijs. We testen de apparatuur op goede werking en als deze goed werkt, dan krijg je een actueel marktwaarde aanbod van minimaal twee commerciële partijen. Op basis hiervan maak je de keuze of je de apparatuur wilt inruilen of dat je deze via ons wil schenken aan een goed doel. Wij kennen meerdere Nederlandse organisaties die graag gebruik maken van jouw IT-hardware.

Heb je apparatuur overcompleet of wil je apparatuur inruilen, neem dan contact op met je accountmanager of bel 050-850 69 00. Je kan ook een e-mail sturen naar: inruil@bnc.nl.