Dataconfetti biedt startups meer dan alleen een ‘zak met geld’

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 22 maart 2022

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Dataconfetti biedt startups meer dan alleen een ‘zak met geld’

Aan de Wasaweg zijn we altijd aan het uitbreiden, ontwikkelen, innoveren en verbeteren. Een onderdeel hiervan is het opstarten van de zogenaamde Wasaweg Campus. Dit initiatief komt voor uit Dataconfetti, het investeringsvehikel van Bossers & Cnossen. Bij Dataconfetti geloven we er immers in dat we startups meer waardevolle dingen kunnen bieden dan alleen een ‘zak met geld’.

Wasaweg overzichtelijk

Een aantal mooie voorbeelden van bedrijven die de groei al hebben meegemaakt – of nog aan het meemaken zijn, hebben we gebundeld op een pagina voor de Wasaweg Campus. Hieronder kun je een korte introductie lezen van de bedrijven die zich al hebben gevestigd aan de Wasaweg, er staat zelfs eentje in die nog moet toetreden in ons pand! Weet jij welke het is?

Synergie van bedrijven

Zo kunnen we aan de Wasaweg Campus de bedrijven voorzien in alle behoeften die bij het opstarten van een bedrijf komen kijken. Het mooie aan de Wasaweg Campus is dan ook de synergie tussen alle bedrijven. Samen met elkaar hebben we hier een startup klimaat gecreëerd waar menig start-up zich graag bij aan wil sluiten en uit kan putten. Daarnaast kunnen startups aan de Wasaweg Campus optimaal groeien door de brede kennis en ervaring waarover we hier beschikken.

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant