Proxmox reseller status

Door: Bossers & Cnossen
Geschreven op: 27 februari 2024

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

We hebben fantastisch nieuws voor iedereen die buiten de gebaande paden durft te denken en geïnteresseerd is in innovatieve IT-oplossingen! Bossers & Cnossen heeft onlangs de status van Proxmox reseller bereikt, een stap die onze betrokkenheid bij open-source en onze continue zoektocht naar de nieuwste technologieën onderstreept.

Uniek maatwerk

Met Proxmox in ons portfolio bieden we nog beter maatwerk in virtualisatie en serverbeheer en kunnen we jouw organisatie helpen met efficiëntere, flexibelere en kosten effectievere IT-oplossingen. Of je nu je bestaande infrastructuur wilt uitbreiden, vernieuwen of volledig wilt transformeren, wij staan klaar met de expertise en de tools om dit mogelijk te maken.

Nieuwste technologieën

​We weten dat VMWare de dominante marktleider is op het gebied van datacenter virtualisatie. Maar VMware is prijzig en sinds de overname door Broadcom is het onzeker hoe de licentiestructuur zich gaat ontwikkelen.

Daarom zijn wij enthousiast dat we met onze nieuwe status als Proxmox reseller jou kunnen ondersteunen met een innovatief maar bewezen betrouwbaar open source alternatief: Proxmox. We helpen je met de architectuur, implementatie en met het inrichten van het Enterprise level support, waarbij je updates en 2e en 3e lijns support rechtstreeks van Proxmox krijgt.

We nodigen je uit om samen met ons de mogelijkheden en voordelen van Proxmox te ervaren. Of je nu een gedetailleerde vraag hebt of gewoon wilt sparren over de toekomst van jouw gevirtualiseerde IT-omgeving, we zijn er om je vooruit te helpen.

Proxmox

Als onderdeel van onze belofte om kennis en ervaringen te delen onder het mom van ‘Sharing ideas & IT’, organiseren we regelmatig evenementen, zoals de onlangs gehouden Proxmox meetup.

Tijdens deze bijeenkomsten delen we onze inzichten op het gebied van Proxmox. De eerste editie van de Proxmox meetup is een succes gebleken. Wil jij alvast verzekerd zijn van een plek tijdens de eerstvolgende editie? Houd dan deze pagina https://bnc.nl/over-ons/nieuws/evenementen/ in de gaten en volg ons op LinkedIn.

Direct al meer weten over Proxmox? Via deze pagina: https://bnc.nl/proxmox/ kun je meer lezen over onze werkwijze.

Samen zetten we de volgende stap in de evolutie van jouw IT-infrastructuur!

Categorie

Tags

Werken bij Bossers

#werkenbijbossers

Ook interessant