Camera’s as a Service (CaaS)

Jouw geavanceerde beveiligingsoplossing als Managed Service

Home E Camera’s as a service

Bij B&C zijn we trots om nu ook Cisco Meraki camera’s aan te bieden als onderdeel van onze uitgebreide Managed Services portfolio. Deze state-of-the-art camera’s bieden niet alleen maar hoogwaardige beveiliging. Je krijgt naast geavanceerde technologie ook het gemak van Cloud-beheer.

Wat maken Cisco Meraki camera’s uniek?

Cisco Meraki camera’s staan bekend om hun uitzonderlijke beeldkwaliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Met functies zoals high-definition opnames, nachtzicht en bewegingsdetectie, zorgen deze camera’s voor een uitstekende beveiligingsbeelden, zowel overdag als ‘s-nachts.

Cloud-beheer voor eenvoud en efficiëntie

Eén van de grootste voordelen van Cisco Meraki camera’s, is het Cloud-beheerde platform. Dit betekent dat je het beveiligingssysteem op afstand kunt beheren en monitoren, waar je ook bent. Updates en onderhoud worden automatisch uitgevoerd, wat zorgt voor minder down-time en een hoger beveiligingsniveau.

Naadloze integratie met Cisco Meraki portfolio

De kracht van Cisco Meraki camera’s wordt verder versterkt door de naadloze integratie met het volledige Cisco Meraki portfolio. Dit betekent een uniforme beheerervaring over je gehele netwerk- en beveiligingsinfrastructuur. Van Wi-Fi tot switching en van beveiliging tot WAN; het beheren van je IT-infrastructuur wordt hiermee een stuk eenvoudiger en efficiënter. Met deze alomvattende benadering van netwerk- en beveiligingsbeheer, biedt Cisco Meraki een complete en geïntegreerde oplossing, die zorgt voor optimale prestaties en veiligheid en dit allemaal beheerd vanuit één centrale interface.

Managed Service: laat ons het werk doen

Als Managed Service Provider neemt B&C de inrichting en het beheer van je beveiligingssysteem op zich. Van installatie en configuratie tot regelmatig onderhoud en ondersteuning, we zorgen ervoor dat jouw Cisco Meraki camera’s optimaal functioneren. Je kunt je dus concentreren op je bedrijf, terwijl wij zorgen dat je camera’s het altijd doen.

Aanpasbaar en toekomstbestendig

De schaalbaarheid van Cisco Meraki camera’s betekent dat jouw beveiligingssysteem met je bedrijf mee kan groeien. Nieuwe camera’s kunnen eenvoudig worden toegevoegd en geïntegreerd in het bestaande systeem, waardoor je ook bij bedrijfsuitbreiding altijd voorzien bent van de nieuwste beveiligingstechnologie.

Veiligheid en privacy gegarandeerd

Bij B&C begrijpen we het belang van privacy en veiligheid. Cisco Meraki camera’s zijn ontworpen met de strengste beveiligingsprotocollen, wat betekent dat je gegevens altijd veilig en beschermd zijn. We hebben onze Managed Services processen opgezet conform de AVG-richtlijnen.

Neem contact met ons op

Toe aan een (nieuw) camerasyteem? Neem contact met ons op!