Servicedesk

De Servicedesk van Bossers & Cnossen is jouw Single Point of Contact voor al je technische vragen of voor het melden van storingen of DOA’s.

Home E Managed services E Servicedesk

Problemen zijn er om snel op te lossen. Onze Servicedesk is jouw Single Point of Contact voor alle incidenten, storingen, problemen of als je gewoon even hulp of technisch advies nodig hebt. We hebben onze Servicedesk ingericht op basis van de algemeen gehanteerde ITIL v4 principes. Zo spreken we dezelfde taal en begrijpen we elkaar direct. Onze Servicedesk is tijdens kantooruren beschikbaar en we beschikken voor contractklanten ook over een telefonische waakdienst voor Prioriteit 1 storingsmeldingen.

Snelle oplossing

Onze Servicedesk medewerkers doen meer dan alleen de telefoon opnemen en een storingsmelding registreren. Ze hebben kennis van uiteenlopende IT-oplossingen en software van verschillende fabrikanten. Ze vragen niet “zit de stekker erin”, maar analyseren samen met jou de storingsmelding en zorgen voor een snelle oplossing. Natuurlijk krijg je van iedere storingsmelding een ticket registratienummer, waarmee je online de voortgang van de storingsoplossing kunt volgen.

Als de storing volgens ons is verholpen, dan vragen wij hiervan jouw bevestiging, waarna de ticket in ons systeem wordt afgesloten. Als contractklant krijg je iedere maand of kwartaal een overzichtelijke rapportage met hierin de aangemelde, openstaande en verholpen storingsmeldingen.

Technische vragen

Als je een technische vraag hebt, dan kan je contact opnemen met onze Servicedesk. Mocht de vraag te complex zijn, dan kunnen de Servicedesk medewerkers terugvallen op ervaren engineers en consultants. Zij kijken vanuit hun verschillende specialismen naar de vraag en komen met een passende oplossing. Bossers & Cnossen hanteert de gebruikelijke strippenkaart of zoals wij dit noemen: “Urencontainer”, waar uren die besteed worden aan technische vragen van worden afgeschreven. Als houder van een Urencontainer heb je voorrang op andere vraagstellers en: hoe hoger de aanschafwaarde van je Urencontainer, hoe lager het gehanteerde uurtarief.

Innovatieve Corona samenwerking

“Klaarstaan voor onze klanten betekent niet alleen dat we er direct voor hen zijn, maar ook dat we streven naar een ‘First Time Fix’, zodat ze snel en efficiënt geholpen worden, met de belofte van consistente kwaliteit en tevredenheid.”

– Ronald Dijksterhuis
Support engineer