IT-werkplek

Home E IT-oplossingen E IT-werkplek

Een IT-werkplek moet het gewoon altijd doen, voldoen aan de gebruikerseisen en passen in de werkomgeving waar deze het meest gebruikt wordt. Iedere werkplek moet op afstand beheerd kunnen worden, zodat de toegankelijkheid, veiligheid en continuïteit gewaarborgd zijn. En als er een probleem is, moet er een betrouwbare servicepartner zijn, die er snel voor zorgt dat de gebruiker weer bereikbaar is of door kan werken. Bossers & Cnossen is jouw betrouwbare partner die ervoor zorgt dat je geen omkijken hebt naar je IT-werkplek.

Advisering

Wij delen graag onze kennis met je, we hebben het zelfs in onze pay-off vastgelegd: Sharing ideas & IT. Als je nieuwe werkplekken wilt aanschaffen, dan zoeken we altijd naar de vraag achter de vraag. Zo begrijpen we exact wat je nodig hebt en zoeken we naar de best passende IT-werkplek voor de job.

Als merkonafhankelijke IT-infrastructuur dienstverlener kijken we bij alle A-merk fabrikanten wat zij beschikbaar hebben, inclusief de benodigde accessoires en de best passende garantievoorwaarden. Je krijgt van ons een aanbieding van meerdere merken/modellen; die we overzichtelijk voor je naast elkaar zetten. En als je wilt, regelen we meteen een demo-apparaat, zodat je in de praktijk kan zien of het product voldoet. We zorgen uiteraard voor een scherpe prijsstelling met, als je wil, de mogelijkheid tot financiering. Je kan ook gebruik maken van onze Device as a Service dienstverlening.

Innovatieve Corona samenwerking

Levering

Wij begrijpen dat een betrouwbare en tijdige levering belangrijk is. Daarom leveren wij IT-werkplekken zoveel mogelijk met eigen vervoer en eigen medewerkers. Zo zijn we niet afhankelijk van koeriers die er een eigen planning op nahouden. Een dag van tevoren krijg je een e-mail met de leveringsbevestiging en 30 minuten voor aflevering belt onze chauffeur om zijn komst aan te kondigen. Al onze medewerkers hebben een VOG, zijn herkenbaar gekleed en kunnen zich legitimeren. Je kan kiezen voor levering in een transportkrat, op (euro)pallet of een afsluitbare rolcontainer.

Bij levering van grotere aantallen, helpen we je graag bij de installatie van je vaste werkplekken of de uitgifte van mobiele devices. We proberen zo min mogelijk werk uit te voeren op je locatie. Dus pakken we vooraf apparatuur uit, voorzien deze van een asset tag, lezen de CMDB-informatie uit en voeren we een DOA-test uit. Indien gewenst zorgen we bij Windows apparatuur voor een Autopilot white-glove deployment, Apple producten registreren we in DEP/Business Manager en je Google Chromebooks voegen we vooraf toe aan je Google Workspace. Zo wordt de installatie of de uitgifte eenvoudig en kunnen je medewerkers direct aan de slag. Onze projectleiders bespreken graag de verschillende mogelijkheden van plaatsing of uitgifte en de gelijktijdige retourname van de verouderde apparatuur. We zorgen ervoor dat je medewerkers vrijwel ongestoord kunnen doorwerken.

Onderhoud

Continuïteit is natuurlijk heel belangrijk, waarbij voorkomen beter is dan genezen. Dus adviseren we altijd goed beschermende accessoires bij werkplekken. Dit kan een kluis/ophangbeugel zijn voor een desktop of thin client of een beschermende hoes en screenprotector voor een mobiel device. En als er toch een storing optreedt, dan is een onderhoudscontract met een juist service level belangrijk. Bij kritieke werkplekken hoort een omruilservice, andere apparatuur kan vaak af met een Next Business Day on site service niveau. Tijdens de aankoop inventariseren we waar en hoe de apparatuur gebruikt gaat worden en bepalen we het passende service niveau. Zo zorgen we ervoor dat als er een probleem is, je ons kan bellen en we direct de juiste actie ondernemen.

Je kan tijdens kantooruren bellen met onze Servicedesk. Je krijgt van ons een ticket waarmee je online de voortgang van de reparatie actie kan volgen. Bij Bossers & Cnossen werken we met door A-merken gecertificeerde engineers die de reparatie van een defecte werkplek conform onze afspraak bij jou op locatie of in ons reparatiecentrum in Groningen uitvoeren.