Aanpak & cultuur
Home E Over ons E Aanpak & cultuur

Bossers & Cnossen is dé merkonafhankelijke IT-dienstverlener, gevestigd in Groningen. Met 35 jaar ervaring staan wij bekend om onze unieke kennis, flexibiliteit en klantgerichtheid gebaseerd op noordelijke nuchterheid. Hierdoor weten steeds meer bedrijven en instellingen in heel Nederland ons te vinden.

Wij denken buiten de gebaande paden en zijn gepassioneerd over open source. Onze focus ligt op het vinden van innovatieve IT-oplossingen voor hybride werkplekken, complete datacenters, High Performance Computing en audiovisuele oplossingen.

Als water uit de kraan

Gecombineerd met onze Managed Services wordt IT als water uit de kraan: overal beschikbaar, toegankelijk en betrouwbaar. De juiste IT-oplossingen, proactief beheerd met onze managed services, maken je bedrijfsvoering eenvoudiger en helpen je medewerkers effectiever en efficiënter te werken. Bij Bossers & Cnossen ben je verzekerd van een partner die met je meedenkt, je verrast met slimme werkplek oplossingen en ervoor zorgt dat je altijd door kan werken.

Onze aanpak

Mensen doen graag zaken met mensen, althans, zo denken wij erover. Wij realiseren graag een zakelijke relatie, waarin wij relevante waarde toevoegen met onze uitgebreide kennis en ervaring en professionele dienstverlening. Dit, gecombineerd met onze persoonlijke en nuchtere communicatie en proactieve en gedreven houding, zorgen voor het verschil.

Iedere klant heeft bij B&C een vast aanspreekpunt voor alle IT-vraagstukken. Ervaren consultants en engineers helpen je bij het vaststellen van de eisen aan een nieuwe IT-oplossing. Ze zoeken één of meerdere passende IT-oplossingen, zetten deze overzichtelijk naast elkaar en geven merkonafhankelijk advies. Hierbij kijken we ook naar aspecten als uptime, de benodigde onderhoudscontracten en duurzaamheid van de IT-oplossing. En natuurlijk zorgen we voor een turn-key oplevering aan de beheerorganisatie of verzorgen wij het beheer voor je. Zo zorgen we ervoor dat jij je kunt blijven concentreren op je bedrijfsvoering en dat IT je helpt om je doelstellingen te realiseren.

Kernwaarden & cultuur

Bij B&C is het nakomen van afspraken de norm, er zijn geen nuances of excuses. Dat begint met het maken van realistische afspraken en het communiceren van écht haalbare levertijden en deadlines. En zodra we constateren dat we een fout hebben gemaakt (er werken gewoon mensen bij B&C) of we constateren dat dingen anders lopen dan we hebben afgesproken, dan sturen we geen e-mail, laat staan dat we onze nek intrekken en hopen dat het overwaait. We pakken direct de telefoon en informeren je oprecht en eerlijk wat de situatie en wat we concreet doen om onze afspraak zo snel mogelijk na te komen. Bovendien leren we van iedere procesfout, zoeken we naar verbeterpunten en implementeren en borgen wij deze in onze organisatie. Zo doen we het iedere dag weer een beetje beter.

Over wat wij doen en hoe wij dit aanpakken heb je al veel kunnen lezen. Minstens net zo belangrijk is wie wij zijn. De gezichten achter onze dienstverlening. En laat dat nou net een enorm leuke groep mensen zijn! Als je de collega’s vraagt wat ons kenmerkt krijg je steevast de reactie: “een nuchter bedrijf met heel veel humor”. Wij zetten ons elke dag in om humor en kwaliteit te bundelen en zo de beste resultaten voor onze klanten te realiseren.

Wij geloven erin dat iedereen zelf het beste kan inschatten hoe zijn of haar werk in te vullen. Jij bent tenslotte de kennishouder. Daarom hebben wij geen leidinggevenden die jou vertellen wat je moet doen, maar werken wij holacratisch. Samengevat houdt dit in dat wij dynamisch en transparant georganiseerd zijn. Iedereen vervult zijn eigen unieke rollen met duidelijk gedefinieerde verantwoordelijkheden. Iedereen managed zijn eigen rollen en draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het functioneren hiervan. Dit geeft als resultaat dat jij veel meer impact hebt in de organisatie en we razendsnel vooruit kunnen.

Holacratie

Bossers en Cnossen is in veel opzichten een verrassende IT-partner. Wij hebben een aantal jaren geleden gekozen voor een ‘holacratie’, omdat we hiermee onze passie voor de beste klantbeleving eenvoudiger kunnen realiseren. We zijn dynamisch en transparant georganiseerd in een platte structuur gebaseerd op teams (cirkels). Hierin vervult iedereen zijn eigen unieke ‘rollen’ met duidelijke gedefinieerde verantwoordelijkheden. Iedere medewerker is ‘manager’ van zijn eigen rollen en draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het functioneren hiervan.

Als klant van Bossers & Cnossen profiteer je van medewerkers die zelfstandig nadenken, betrokken en vol enthousiasme zijn over wat zij doen. Zij hebben de verantwoordelijkheid om jouw verwachtingen steeds te overtreffen. Samen maken we zo het verschil en zorgen we voor een fantastische klantbeleving.

Sharing ideas & IT

Kennisdelen zit in ons DNA, we vinden het één van onze belangrijkste toegevoegde waarden. We staan voor een eerlijk advies, realistische levertijden, pragmatische projectaanpak, heldere service afspraken en professionele dienstverlening. Onze organisatievorm, onze voortdurende zoektocht naar verbeteringen gecombineerd met onze jonge én ervaren medewerkers, zorgt voor een dynamische en informele werkomgeving. Hierdoor is er volop ruimte voor medewerkers én opdrachtgevers om samen te denken, te delen, te verbinden en te groeien. Sharing ideas and IT!