Dead On Arrival (DOA)
Home E Support E Dead On Arrival (DOA)
Een Dead on Arrival ook wel DOA genoemd is een product dat direct bij uitpakken c.q. in gebruik name blijkt niet te functioneren. Dit is natuurlijk een teleurstellende ervaring.

Voorkomen is beter dan genezen

Wij proberen DOA’s zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom kiezen wij er vooral voor om jou zoveel mogelijk A-merk apparatuur te leveren, die bewezen kwaliteitsproducten leveren en een gedegen kwaliteitscontrole hebben. Ook zorgen we ervoor dat producten zoveel mogelijk met ons eigen vervoer met zorg worden getransporteerd.

Innovatieve Corona samenwerking

Wij bieden optioneel de mogelijkheid om voorafgaand aan de levering een DOA test uit te voeren. We testen het product op goede werking en je krijgt hiervan een testverslag.

Toch een DOA, wat moet je doen:

Als je onverhoopt toch een DOA hebt, dan kan je de storing binnen 5 werkdagen na levering nog als DOA-melding aanmelden bij onze Servicedesk. Wij zorgen ervoor dat een DOA zo spoedig mogelijk (met voorrang dus) wordt omgeruild voor een nieuw exemplaar of dat de reparatie direct wordt uitgevoerd, natuurlijk met behoud van de volledige garantie.

Heb je een Dead on Arrival, neem dan contact op met onze Servicedesk:

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 050 850 69 00

Je kan ook een e-mail sturen naar: servicedesk@bnc.nl of een DOA melden via het storingsformulier: