Switch as a Service (SwaaS)

Innovatie en unieke prestatie met Cisco Meraki switches

Home E Switch as a service
Bij B&C brengen we toonaangevende netwerktechnologie naar jouw organisatie met Cisco Meraki switches. Deze netwerk switches bieden een krachtige combinatie van beveiliging, efficiëntie en eenvoudig beheer, perfect voor bedrijven die vooruit kijken.

Een compleet spectrum van netwerkdiensten

Wij begrijpen dat een goed netwerk meer vereist dan alleen hardware. Daarom bieden we een volledig pakket van netwerkdiensten, afgestemd op jouw Cisco Meraki switches:

  • Netwerkanalyse en planning: we beginnen met een grondige analyse van je huidige netwerk en plannen een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw huidige en toekomstige
  • Professionele installatie en configuratie: onze experts zorgen voor een naadloze installatie en configuratie van je switches, zodat je netwerk vanaf dag één optimaal presteert.
  • Geavanceerde beveiligingsoplossingen: we integreren de beste beveiligingspraktijken in je netwerk om je data en systemen te beschermen.
  • Efficiënt beheer en onderhoud: met onze Managed Services diensten zorgen we voor constant hoge netwerkprestaties en beschikbaarheid.
  • Deskundige ondersteuning: ons team staat altijd klaar om je te helpen met vragen of problemen, zodat je altijd op je netwerk kunt vertrouwen.

Flexibele oplossingen voor jouw unieke behoeften

Bij B&C begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we de Cisco Meraki switches als stand-alone oplossing, perfect voor bedrijven die hun firewalls in datacenters hebben of die hun wireless infrastructuur al bij een andere leverancier afnemen. Onze switches integreren naadloos met je bestaande infrastructuur, wat zorgt voor een flexibele en kosteneffectieve oplossing.

Voor elk bedrijf, groot of klein

Of je nu een kleine onderneming bent of een groot bedrijf, onze Cisco Meraki switches zijn ontworpen om te schalen en aan te passen aan je groeiende bedrijfsbehoeften. Met maatwerk oplossingen garanderen we dat je precies krijgt wat je nodig heeft, zonder overbodige kosten.

Innovatieve Corona samenwerking

Neem contact met ons op

Ontdek hoe Cisco Meraki switches jouw netwerk kunnen transformeren. Neem contact met ons op voor een consult, een demonstratie of een offerte. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden naar een toekomst van geavanceerde netwerkoplossingen.