Managed Networking

Home E Managed networking
Met het Bossers & Cnossen Managed Networking dienstenpakket bieden wij MKB bedrijven een moderne en volledig beheerde netwerkomgeving, toegerust op de eisen die je aan een hedendaags netwerk kan stellen. Met de inzet van marktleider Cisco Meraki netwerkcomponenten en cloudgebaseerde Meraki netwerksoftware is het netwerk van de toekomst voor jou onder handbereik. Met het Meraki managed cloud portaal creëren we eenvoudiger beheer, minder complexiteit, netwerk breed inzicht en lagere kosten voor implementaties.

SWAAS

Deze netwerk switches bieden een krachtige combinatie van beveiliging, efficiëntie en eenvoudig beheer, perfect voor bedrijven die vooruit kijken.

WAAS

Onze wireless oplossing is ontworpen om bedrijven van elk formaat een naadloze, beveiligde en schaalbare draadloze netwerkervaring te bieden.

CAAS

Van installatie en configuratie tot regelmatig onderhoud en ondersteuning, we zorgen ervoor dat jouw Cisco Meraki camera’s optimaal functioneren

FAAS

Onze Firewall as a Service dienstverlening biedt de nieuwste beveiligingstechnologieën om een sterke verdediging te bieden tegen cyberdreigingen.