Firewall as a Service (FaaS)

Jouw netwerkbeveiliging, onze prioriteit

Home E Firewall as a service
Welkom bij B&C, waar we jouw netwerkbeveiliging naar een hoger niveau tillen met onze Firewall as a Service (FAAS) dienstverlening. Deze Managed Service biedt robuuste beveiliging, geavanceerde threat-management en naadloze integratie, speciaal ontworpen om jouw bedrijfsdata te beschermen.

Geavanceerde beveiligingstechnologie

Onze Firewall as a Service dienstverlening is uitgerust met de nieuwste beveiligingstechnologieën om een sterke verdediging te bieden tegen cyberdreigingen. Van inbraakpreventie en geavanceerde malware-bescherming tot gegevens versleuteling, wij zorgen voor een allesomvattende beveiligingsoplossing. Een aantal voordelen op een rij:

Kostenbesparing en niet meer investeren

 • Geen grote voorafgaande investeringen: met onze Firewall as a Service is er geen noodzaak voor grote initiële investeringen in hardware en licenties. Betaal voor wat je gebruikt met ons abonnementsmodel.
 • Onderhoudskosten reductie: verminder de kosten voor het onderhoud en upgraden van hardware. Wij zorgen voor alle updates en onderhoud, wat betekent dat u bespaart op zowel tijd als geld.

Ontzorging en gemak

 • Volledig beheerd: geniet van een zorgeloze ervaring. Wij beheren je firewall volledig, inclusief configuratie, monitoring en probleemoplossing.
 • Automatische updates: blijf altijd voor op bedreigingen met automatische updates en patches. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het beheer van je firewall.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

 • Aanpasbaar aan bedrijfsgroei: onze service schaalt mee met jouw organisatie. Voeg gemakkelijk meer capaciteit toe of schaal terug wanneer nodig, zonder de complexiteit van fysieke upgrades.
 • Aangepaste beveiligingsprotocollen: afhankelijk van jouw unieke bedrijfsbehoeften kunnen we beveiligingsprotocollen en -functies aanpassen, wat zorgt voor een op maat gemaakte beveiligingsoplossing.

Geavanceerde beveiliging en compliance

 • State-of-the-Art beveiliging: profiteer van de nieuwste beveiligingstechnologieën om je netwerk te beschermen tegen geavanceerde cyberdreigingen en aanvallen.
 • Compliance ondersteuning: onze oplossingen helpen bij het naleven van industrienormen en wet- en regelgeving, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over compliance kwesties.

Expertise en deskundige ondersteuning

 • Toegang tot beveiligingsexperts: je krijgt toegang tot ons team van ervaren beveiligingsprofessionals voor advies en ondersteuning.
 • Snelle respons bij incidenten: in het geval van beveiligingsincidenten, biedt ons team snelle en effectieve respons om de impact op uw bedrijf te minimaliseren.

Verbeterde prestaties en betrouwbaarheid

 • Hoogwaardige netwerkprestaties: onze firewalls zijn geoptimaliseerd voor hoge prestaties, wat zorgt voor een soepele en betrouwbare netwerkervaring.
 • Continuïteit en veerkracht: met geavanceerde redundantie en fail-over mogelijkheden zorgen we ervoor dat je netwerk altijd actief en beschikbaar is.

Eenvoudige integratie en beheer

 • Naadloze integratie: integreer eenvoudig met je bestaande netwerkinfrastructuur, ongeacht of je al van andere diensten gebruik maakt.
 • Centraal beheer: beheer al je beveiligingsinstellingen vanuit een overzichtelijke console, waardoor beheer eenvoudiger en efficiënter wordt.

Voor organisaties van elke formaat

Of je nu een kleine onderneming of een groot bedrijf bent, onze Firewall as a Service biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Neem contact met ons op

Laat B&C helpen om jouw bedrijfsnetwerk te beschermen met onze FAAS-dienstverlening. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een consult te plannen. Ons team van experts is er om je te begeleiden naar een veiligere toekomst.