logo bnc

SaaS, IaaS en PaaS

De voordelen van Software-as-a Service (SaaS), Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en Platform-as-a-Service (PaaS) zijn evident. Veel bedrijven zijn al overgestapt of willen overstappen naar een (hybride) Cloudomgeving. Soms alleen met enkele applicaties, maar er zijn steeds meer bedrijven die hun gehele ICT-omgeving overzetten.

 

Meer flexibiliteit

De Cloud biedt organisaties meer flexibiliteit tegen vaak lagere kosten en meer continuïteit dankzij diens hoge beschikbaarheid en diensten zoals disaster recovery. Zonder noemens- waardige investeringen kan jouw Cloud-omgeving geschaald worden wanneer dit nodig is. Heel flexibel, want je betaalt alleen voor de data die je nodig hebt. Per maand, per dag of zelfs per uur.
 

Back-up en recoveryprocessen

Een ander groot voordeel is dat de Cloud kan dienen als centraal punt voor back-up en recoveryprocessen.  Als er dan iets misgaat met de primaire ICT-systemen, kan zonder problemen of dataverlies overgeschakeld worden naar een foutloze kopie.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende back-up aanbieders, Solarwinds IASO, VEAAM, Symantec en Keepit. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voordelen Cloud

Schaalbaar

Schaalbaar

Capaciteit op- of afschalen wanneer gewenst. Een zichtbare relatie tussen kosten en opbrengsten in jouw ICT-omgeving.

Veilig

Veilig

Gegevens worden veilig opgeslagen met beveiliging die voldoet aan de laatste eisen op het gebied van certificering en compliancy. 

Keuzevrijheid

Keuzevrijheid

Kies de structuur die het beste bij jouw organisatie past. Maak je geen zorgen over de infrastructuur, maar focus je op de kerntaken. 

Overal

Overal

Met de Cloud hebben medewerkers de beschikking over hun eigen werkomgeving vanaf iedere locatie.

Op zoek naar een betrouwbare Cloud-partner?

Begin nu met het opbouwen van uw ideale oplossing.

Belangrijkste kenmerken Cloud

Infrastructuur

Infrastructuur

Keuzevrijheid gecombineerd met een betrouwbare infrastructuur. De Cloudomgeving is beschikbaar vanuit  Nederlandse datacenters. Hiermee ben je verzekerd dat jouw data veilig is en jij compliant bent.

CAPEX naar OPEX

CAPEX naar OPEX

Je wilt maximale keuzevrijheid hebben als het gaat om de koers die jouw organisatie vaart. Gebruik maken van de Cloud vergt geen investeringen vooraf en je bepaalt zelf hoeveel je verbruikt.

Dienstverlening

Dienstverlening

Wij adviseren tijdens het voortraject en realiseren de infrastructuur van een Cloud op maat. Bossers & Cnossen beheert de virtuele ICT-omgeving met als doel een volledige ontzorging van de klant.

Meer weten over Cloud?
Bel met Tim

06 4769 0600

Meer weten over Cloud?
Bel met Tim