Dell storage

Home E Dell storage

Bij Bossers & Cnossen, officieel Dell storage partner, kun je terecht voor het beste zakelijke advies, uitstekende ondersteuning, veilige bestelling en snelle levering! De oplossingen van Dell helpen je om snellere, weloverwogen beslissingen te maken, IT-activiteiten te stroomlijnen, productiviteit van eindgebruikers te verhogen en gegevens veilig te houden.

Ontvang de benodigde schaalbaarheid, intelligentie en cloudintegratie waarmee je de waarde van jouw data ontgrendelt. Versnel jouw kritieke workloads van core tot edge tot in de cloud en verminder applicatie-uitval.

Bied jouw IT-organisatie meer mogelijkheden

Ontwikkel de rol van IT om een enabler en innovator te worden met tot 46% efficiëntere IT-storageteams.

Profiteer van de kracht van data

Optimaliseer elke workload en ontdek de verborgen waarde in jouw data: voer analytische query’s tot 34% sneller uit, verminder de latentie met maximaal 22% en verbeter de applicatieprestaties met maximaal 30%

​Zorg voor gemoedsrust

Profiteer van een relatie op basis van diepgaande kennis van jouw IT-omgeving, van de nr. 1 leverancier van storage voor bedrijven.

Ontdek de producten van Dell op onze webshop

Laptop computers en 2-in-1 pc’s

De meest veilige en betrouwbare zakelijke laptop ter
wereld met uitstekende support voor uw eindgebruikers.

PowerEdge-servers

Eenvoudig of toch complex, met de veelzijdige PowerEdge serie
van Dell heb je de oplossing voor klein en grote ondernemingen.

Innovatieve ontwerpen om jouw IT te transformeren

Het PowerEdge portfolio, krachtige servers en uitgebreide schaalbaarheid voor al jouw applicaties, van in-database workloads en HPC tot data-analyses, Al en GPU-databaseversnelling.

Modulaire infrastructuur

Eenvoudig aanpasbare infrastructuur, implementatie en beheer. Een datacenter wat toekomstbestendig is in eenvoud met uitbreidbare rekencapaciteit, netwerken en opslag. Dat allemaal terwijl je tegelijkertijd jouw bedrijfskosten inzichtelijk en economisch verantwoord houdt.

Dell EMC VMAX All Flash Storage

Consolideer workloads met vertrouwen.

Performance,schaalbaarheid.hoge beschikbaarheid en geavanceerde data services voor alle kritieke applicaties met Dell EMC VMAX All Flash storage. Engineered to optimize flash drive technology, VMAX All Flash is ontworpen om tegemoet te komen aan alle moderne data center uitdagingen.