HP workstations
Home E HP workstations

Bossers & Cnossen is sinds de oprichting in 1987 uitgegroeid tot één van de grootste hardware- en dienstenleveranciers voor de non-profit en de (groot)zakelijke markt in het noorden van ons land. Wij kiezen bij het selecteren van onze producten en diensten uitsluitend voor A merken. Concreet betekent dit degelijkheid en bewezen technologie met hoogwaardige ondersteuning vanuit de fabrikant.

Bossers is jouw HP Workstation Specialist

De HP ZBook Firefly G10 A bewijst dat een 14’’ workstation wel degelijk professionele prestaties kan leveren. Dankzij de razendsnelle AMD Ryzen™ PRO processor loop je nooit meer vast, hoeveel applicaties en zware bestanden je ook tegelijk opent.

De nieuwe 14’’ HP ZBook Firefly G10 A houdt je scherp tijdens video calls. Letterlijk: dankzij de 5MP camera met HP Auto Frame blijf je altijd goed in beeld – en perfect te verstaan.

“Jij dient er zeker van te zijn dat een bepaald workstation in staat is de prestaties en stabiliteit te bieden die je nodig hebt om jouw vitale toepassingen te draaien.​”

– Anco Korte
HP specialist / Bossers & Cnossen
(050) 850 69 00

Wij streven naar een IT-omgeving die beheerbaar, toegankelijk en veilig is. Overal en altijd toegang tot alle werk- en bedrijfsprocessen via verschillende middelen en verbindingen op een veilige en eenvoudige manier. Wij maken graag kennis met je.

Stuur Anco een mailtje