Wasaweg Campus

Home E Wasaweg Campus

De wasaweg campus is een initiatief van Dataconfetti, het investeringsvehikel van Bossers & Cnossen. Dataconfetti wil start- en scaleups helpen met huisvesting, financiën, marketing, HR en logistiek naast een eventueel nodige financiering.

Bossers & Cnossen heeft 35 jaar ondernemerservaring in huis en wil met Dataconfetti iets betekenen voor jonge, startende ondernemingen in Noord Nederland om zodoende een klimaat te creëren waardoor (jonge) ondernemers een vliegende start kunnen maken en daarmee een gezond en groeiend economisch ecosysteem realiseren voor het Noorden.

Spark Narrowcasting

Spark is een narrowcasting-oplossing. Een moderne manier om informatie doelgericht te verspreiden via beeldschermen.
Dit kan informatie voor je eigen medewerkers zijn of voor bezoekers.
Op de juiste plek, op het juiste moment.

Alt

Alt is een van origine Nederlands bedrijf gericht op innovatie, creativiteit en kwaliteit. We leveren wereldwijd producten die bijdragen aan een betere leef-, werk- en leeromgeving. Van ziekenhuizen tot scholen, van thuis tot op het werk: wij zijn er om te helpen.

Citoforma

Wij geloven dat 3D printing technologie een belangrijke dimensie toevoegt aan het productieproces en aan de innovatiekracht van jouw bedrijf.

Indiveo

Met betrouwbare en begrijpelijke patiëntenvoorlichting helpen wij zorgorganisaties om onderzoeken, ziektebeelden en behandelingen duidelijk uit te leggen aan patiënten, mantelzorgers en naasten.

Arc

Technology has changed nearly every aspect of our lives and the world around us. It has allowed us to do what we had never imagined possible. Not always is this interaction with technology as seamless as we believe it should be. Arc was started with the belief, that we can reshape how we interact with technology.