Vacature: Procescoördinator Logistiek  

32 – 40 uur | Groningen

Wij zijn Bossers & Cnossen. Nu en in de toekomst gaat IT over de gebruiker. B&C beheerst en beheert het gehele speelveld. Ons doel? Het inrichten van een complete werkomgeving dat past bij de eindgebruiker van de klant. 

Logistiek 

Om onze klanten te bedienen hebben wij een logistiek team. Dit team bestaat uit zo’n 13 mensen die zich elke dag inzetten om de pakketjes op de juiste plek te bezorgen, de klanten te helpen met bijvoorbeeld verhuizingen, AV-vraagstukken oplossen of om reparatie- en assemblagewerkzaamheden uit te voeren. Om dit onderdeel vlekkeloos te laten verlopen hebben we jou nodig!

Wat ga je doen als Procescoördinator Logistiek?

Onze mensen werken hard, maar rennen ze allemaal dezelfde en de juiste kant op? Jij als Procescoördinator Logistiek hebt constant de helicopterview. Je weet precies wat er qua werk ligt, coördineert het werk zodat alles op tijd gebeurt, niks vergeten wordt en geeft hierin de prioritering aan. Je houdt hierin niet alleen de korte termijn in de gaten maar ook de lange termijn. Welke (mogelijke) ontwikkelingen komen eraan? Hoe heeft dit invloed op ons? Hoe moeten we hierop inspelen? Je schakelt hierin ook met de andere bedrijfsonderdelen en versterkt hierin de samenwerking.

Daarnaast is er nog veel winst te behalen op de efficiëntie. Jij hebt hier oog voor en met jouw werkervaring zie je snel manieren om processen te optimaliseren. Je neemt het team hierin mee, geeft duidelijke instructies, werkt mee waar nodig en weet draagvlak te creëren voor mogelijke veranderingen. Verder heb je oog voor de financiële kant. Ondersteund door de controller houd je zicht op de logistieke kosten en zoekt naar manieren om kostenbesparingen te realiseren en/of meer omzet te genereren. In dit alles heb jij de verantwoordelijkheid voor de verschillende stuurinformatie, de rapportage hiervan, de communicatie en mogelijke verbetertrajecten die eruit voortvloeien.

Wie ben jij?

Om deze rol goed uit te voeren heb je onzes inziens het volgende nodig:

  • Minstens 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol; 
  • HBO-werk en denkniveau; 
  • Overstijgend en analytisch denkvermogen; 
  • Een hands-on mentaliteit; 
  • Communicatief sterk; 
  • Verbindende factor binnen en buiten het team. 

Bel HR voor een kop koffie

Wat kun je van ons verwachten?

B&C is een echte “no nonsense” organisatie. We zijn een club van zo’n 65 mensen waarbij Groningse nuchterheid en een dosis humor ons typeert. En dat is nog niet alles. Bij ons werkt het nét een beetje anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Wij kennen geen hiërarchie, maar werken holacratisch. Wat dat precies is leggen we je graag uit onder het genot van een kop koffie, maar de essentie is dat iedereen gelijk is, er veel vrijheid is en we je aanmoedigen om te ondernemen in jouw rol. In jouw nieuwe rol als Procescoördinator ben jij dus ook geen leidinggevende.  

En niet onbelangrijk, ontvang je verder: 

  • Een salaris tussen de €3.950 en €5.334 bruto fulltime afhankelijk van je kennis en ervaring; 
  • Een jaarlijks studiebudget van €1000; 
  • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen; 
  • Zeer aantrekkelijke pensioensregeling; 
  • Een fiets- en sportplan; 
  • Een hele gezellige en actieve personeelsvereniging; 

En tot slot crypto aandelen in ons mooie bedrijf. Samen genieten van de winst! 

Enthousiast om aan de slag te gaan?

Terecht! Reageer snel met jouw cv en motivatiebrief, en als we een match zien nodigen wij je uit op ons kantoor voor een kop koffie en een goed gesprek. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Hopelijk tot snel! 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Open sollicitatie

Bossers & Cnossen is altijd op zoek naar gedreven collega’s. Wie weet heb jij in huis wat wij nog niet zochten! Stuur je motivatiebrief en C.V. naar hrm@bnc.nl