Digitaal Fit en Vitaal
Home E Tech Savvy E Digitaal Fit en Vitaal

Voel jij je wel eens een speelbal alle verschillende applicaties die we tegenwoordig gebruiken. Gek van al die interrupties door notificaties. Je bent niet de enige, en dit zijn maar een paar voorbeelden die ons allemaal veel energie kosten.
In deze training leer waarom het zoveel energie kost en hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen. Zodat je vol energie weer aan de slag kunt.

Duur: 2,5 uur online bijeenkomst

Aantal deelnemers: 5 – 12

Voor wie? Docenten en medewerkers die last en eventueel druk ervaren door alle applicaties die ze gebruiken en hiermee aan de slag willen. 

Inhoud: Aan het begin van de training nemen we een kijkje in ons brein. Zodat we weten waarom de digitale wereld zoveel energie kost. Ook wel techno-stress genoemd. Daarna nemen we de mogelijkheden door van onder andere MS Teams om de techno-stress te verminderen. En dat jij de controle terugkrijgt over jouw eigen digitale landschap. Tot slot gaan we dit op de dagelijkse praktijk toepassen. Hierin staat ons menselijk gedrag centraal. Na afloop heb jij de kennis en kunde om in jouw omgeving fit en vitaal te blijven.  

Meld je aan

Wij verzoeken je vriendelijk om onderstaand formulier volledig voor ons in te vullen.